Sider

tirsdag den 24. maj 2011

Store Bededags weekenden

 Vi var til konfirmation i weekenden - en rigtig dejlig og hyggelig dag. Frederik har fået lidt halv langt hår efterhånden, så jeg satte det til lidt spas. Han så bare SÅ nuser ud med den punker frisure.
Han var nem hele dagen, så jeg fik snakket med min dejlige familie...
 Alexander er efterhånden bare så stor en hjælp herhjemme. Han holdt en fridag i går, og "slog" græsset. Jeg er helt sikker på at når han bliver højere, så har vi en gut der slår vores græs hver uge.
Man skal nemlig have vægt på sædet før klipperen kan slås til - så vi må lige vente lidt endnu. Men han er god til at køre rundt på den...
 I lørdags var vi ovre hos famserne og samle deres nye havemøbler. Der gik lidt sport i det - og vi skulle skyde i en plastik fodbold over huset.
På et tidspunkt endte den i dette herlige fyrtræ - og som den dejlige far Dennis er, skulle den selvfølgeli hentes ned - så han kravlede op efter den....høøøøjt op vel at mærke. Men det gik uden problemer - og Alexander var glad igen

 Jeg lagde Frederik på tæppet og et øjeblik efter lå han altså her. Senere var han henne og hive i dvd'er ved fjernsynet, så nu ved man ikke længere hvor han er.
Han kravler ikke rigtigt, men møffer lidt rundt ved hjælp af ben og arme. Der skal nok blive knald på når han kan komme omkring...
Vi havde vinduespudser i går, og det smitter altså af på arbejds iveren her i huset. Dørene fik en ordentlig omgang (de trængte nu også) og senere på aftenen blev der ryddet legetøj væk (og væltet en kaffekop ud over mors boligmagasiner, bøger og andre nu ulæselige ting), men det er jo det spild man må regne med :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar