Sider

mandag den 16. september 2013

Så er vi her igen

Vel landet i boldeland! Så er vi så heldige at været kommet til Skallerup igen, altså forstået på den måde at vi selvfølgelig har betalt for at komme her til.
Men her er lige så dejligt som de sidste mange gange. Vi har valgt et lidt større hus denne gang, og der er Vesterhavs udsigt fra stuen. Så måltiderne indtages med havkig, og jeg ville ønske at jeg kunne skrive i fred og ro. Meeeen det må vist vente 10 år endnu - eller noget.
Der er stejlme knald på smølferne, og er det ikke det ene vi skal, så er det det andet. Men de har nogle gode timer sammen i "boldeland" og det er hele turen værd!
Buller er en anelse forvirret over alle de sten på stranden. Så han ved ikke rigtig hvilken han skal vælge. Ofte er det den ude i vandet, og man bekymres til tider når de store bølger slår ind over ham!
Thor nuller bare rundt i sin egen lille verden, og hygger sig med at have frit spil. Vi kan dog efterhånden se at alderen driller ham, så det er nok sidste ferie han er med på.
Brændeovnen blev tændt i morges. Den har også en masse arbejde der skal laves, da en tur til stranden i regntøj åbenbart ikke sikrer tørt tøj. Måske det skyldes at drengene ALTID falder.... I bølgerne.....SUK
Billeder kommer senere - jeg har ikke fået taget nogen endnu.

Og til dem så tror at vores hus derhjemme står tomt....det gør det ikke. Der er flyttet en nabo ind og passe på alle vores vanvittige dyre ting :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar