Sider

søndag den 17. april 2011

Klatkager....

Ja.....de ligner jo ikke ligefrem de der muffins i bogen, men smagen fejlede bestemt intet. Jeg valgte at tilsætte lidt chokolade i stedet for 75 gram blåbær - og gode blev de ;-)


Det var dejligt at have besøg af familien (Kristine og Justin) i går, ungerne legede som sædvanlig dejligt sammen, så fruerne fik lige tid til at snakke lidt sammen. En skam at vi ikke bor lidt tættere på hinanden, men man ved jo aldrig - de startede på Nørrebro, og er da kommet til Greve nu :-)


Frederik fik rugbrødshapsere for første gang i dag, og det var da noget af et hit. Jeg havde købt noget bondebrød, og han spiste næsten en hel skive :-) God lille mand....det er rart at kunne give ham andet end mos og grød. Det er da så ensformigt efterhånden!


Alexander har haft besøg af en legekammerat i formiddag, og de fik rigtig gravet i jord og kørt med traktor. Nu sidder han på sofaen og stener tegnefilm - det har været en hård weekend for i går aftes var de ude og se traktortræk, så han har vist fået fyldt "oplevelseslageret" godt op! Godt at vi har en uges ferie nu :-)

2 kommentarer:

  1. Det var skønt at se jer i lørdags!
    Kagerne smagte vidunderligt :-)
    Vi ses jo heldigvis snart igen!
    Knus fra os i Greve

    SvarSlet
  2. Vi glæder os som altid - og håber på bedre vejr så vi kan sidde i solen og nyde vores skønne unger!!!

    SvarSlet