Sider

søndag den 28. oktober 2012

Pif, paf, puf....

Så forsvandt den weekend. Når man er sammen med hyggelige mennesker, løber tiden bare så hurtigt. Og hustanden her i huset er blevet forøget med tre ekstra hoveder. Tre hoveder som i den grad bare passer ind. Tre hoveder som er hyggelige, hjælpsomme og rare. Tre hoveder som føler sig hjemme. Det er rart at huset er fyldt i weekenderne. I går da der skulle være fest blev vi tre mere. Og det var top swag. Mens der blev danset på bordene i gildesalen i går aftes, så den unge del af selskabet og jeg fjernsyn. Vi crashede på sofaen til Asterix og Obelix, og holdt konkurrence i inhalering af hvaler!
Så afslappet samvær selvom vi kun har kendt hinanden i max 2 måneder..... Vores nye del af familien er Lukas, Joakim og Onkel Arne!
De kom ind i vores hus for alvor, da der skulle laves motocrossbane på marken. Og sikke et held. For hvor er det bare fedt, at se hvordan Alexander ser op til Lukas og Joakim. Endelig nogle forbilleder med sunde interesser, Og så er det en fornøjelse at se dem køre cross....især for en drengepige som mig, som får det vildeste kick af at se dem flyve over hoppene!!!

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar